Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kammerkoncert med fløjte og guitar

Dato
Søndag d. 23. april 2023, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Sted
Skibhusvej 162, Skibhusvej 162, 5000 Odense C
Pris
Gratis adgang

Fredens kirke indbyder til koncert med guitarist Mathias Kofoed Mortensen og fløjtenist Marie Haugejorden Schau!

De vil præsentere et varieret program, hvor hovedværket er et moderne dansk værk i fem satser, komponeret af guitarist, komponist og forhenværende kirkesanger i Fredens Kirke, Mikkel Petterson.

"Suite for fløjte og guitar" er skrevet i 2021. De fem satser spænder vidt stilistisk, men har alle en dansant karakter. Musikken er harmonisk, ofte humoristisk og veksler mellem nedskrevne og improviserede passager. Mikkel Petterson siger selv om suiten:

'Jeg har prøvet at efterlade plads til at musikerne kan sætte deres eget aftryk. Ved at bygge musikken op om noget rytmisk velkendt får man noget forærende, da musikerne med det samme vil føle sig hjemme i den og begynde at forme den. Over for publikum gør denne genkendelighed, at musikken virker tilgængelig ved første gennemlytning - hvilket er et fint udgangspunkt for at snige mere avancerede og måske uventede greb ind'

 

Herudover vil de præsentere velklingende, og måske også velkendte perler for fløjte og guitar, heriblandt melankolske gymnopedier af Satie, og mere livlig musik af Jaques Ibert.

Marie Haugejorden Schau er fløjtenist med uddannelse fra Oslo, København og Kristiansand. Hun underviser i fløjte, piccolofløjte og sammenspil, og er aktiv udøver som solist, i orkestre og ved diverse musicals. Herudover er hun også fast sanger i Fredens kirkes søndagskor.

Mathias Kofoed Mortensen er udannet guitarist på Syddansk Musikkonservatorium i Odense og arbejder til daglig som guitarlærer, kirkesanger og korleder. Derudover har han også optrådt som sanger tilbage i efteråret, hvor han fortolkede jazzstandarder akkompagneret af barytonguitar.