×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 9. maj 2019, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Billetter til Lasse og Mathilde købes her

Lasse & Mathilde er nu udnævnt til ikoner i dansk musikliv af de yngre generationer, og den folkekære duo er ganske vist bosat i Lundeborg, men kun for at komme videre ud i verden. De er danske ind til benet, ja, men henter masser inspiration fra hele verden.

2015 var 40 års jubilæumsår for duoen som repræsentanter for Fyn, - og Danmark, - Dansk Turistråd i Norge, Sverige, for danskere i udlandet, - New Orleans, Algier, Damaskus (før den ulykkelige krig), Spanien, Grækenland, England m.m.

Lasse & Mathilde har gennem de årtier stået for høj kvalitet - komponeret musik til dansk lyrik af særlig kaliber.

2017 var Lasse og Mathilde med til at åbne den vidunderlige ny festival ”Avernax” med et ungt publikum på Avernakø. Samme uge fejrede Vestpark Festival i Langå, at det var 40 år siden at duoen åbnede denne festival.

Og hvad får publikum så, når de forventningsfulde går til en koncert med Lasse & Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer? Jo, de får et herligt mix af det ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer ”det hele”, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og voldsom hygge. En koncert med det hele, og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn. Så publikum får en oplevelse med musikalitet og humor i højsædet fra duoen !

Den 1. februar 2019 udsender Lasse & Mathilde nyt album, ”Hvem drømmer hvem”

Den 1. november 2018 udsendte de 1. single fra albummet "Den halve Vind"  Alex Riel på trommer, Ole Fick på guitarer og Wili Jønsson på bas. Musik: Lanois/Bondo Tekst: Hans Kragh-Jacobsen.

Bemærk ! Dørene åbner 1 time før koncertstart