Torsdag d. 19. marts 2020, Kl. 19:30 til kl. 20:30

Oplev det tætte samarbejde mellem far og søn, Anders Koppel, klaver & kirkeorgel og Benjamin Koppel, saxofon.

De to har spillet sammen siden Benjamin var barn, hvor han ofte var at finde som gæst med Anders’ legendariske orkester Bazaar. Når Anders Koppel og Benjamin Koppel mødes på scenen opstår der magi. De to generationer Koppel er begge musikere med lange, vidtfavnende karrierer i dansk musikliv, og de har altid arbejdet i grænselandet mellem rytmisk og klassisk musik, med en fremdrift og nysgerrighed mod nye musikalske oplevelser og overraskelser, sammen udforsker de deres vidunderlige, yderst personlige og altid medrivende musikalske landskab.

Anders Koppel er kendt for sin ikoniske orgellyd i Savage Rose, som var Danmarks første store internationale rockband, og som mangeårigt medlem af verdensmusikorkesteret Bazaar, der også bestod af Peter Bastian og Flemming Quist Møller. Han har skrevet musik til mere end 200 film, 20 balletter, 40 koncerter for solist og symfoniorkester samt en lang række kammermusikværker.

Benjamin Koppel er kendt som allestedsnærværende og virtous saxofonist og komponist. Han har samarbejdet med en lang række store jazznavne såsom Phil Woods, Kenny Werner, Brian Blade, Joe Lovano Paul Bley, Charlie Mariano, Bobby Watson, Larry Goldings og Jack DeJohnette. Han har udgivet knap 50 solistalbums samt medvirket på flere end 100 andre udgivelser. Og så er han medforfatter til bogen Ud af musikken – Sådan forklarer man musik for en kat.  I 2011 modtog han den franske ridderorden L’Ordre des Arts et des Lettres for sin indsats for udviklingen af fransk og international kultur.

Line Up: Anders Koppel, orgel Benjamin Koppel, saxofon.

Forsalg Kr. 175,- incl. gebyr  https://billetto.dk/e/koppel-son-billetter-393042

Dørsalg kr. 195,-

Kirken, Skibhusvej 162, 5000 Odense, Danmark